Lifestyle newbornshoot Maya

Gepubliceerd op 10 september 2020 om 12:12

Maya... prachtige naam! Riep ik gelijk. En ook een hele mooie meisje. Dat haar, ongelooflijk zo veel en zo donker, daar kan je alleen maar verliefd op worden. Je ouders kwamen tijdens de verhuizing achter, dat je onderweg was. Zo bijzonder, welkom en zo geliefd ben je. Ik genoot, zoals altijd van deze Lifestyle newborn shoot. 

Het heeft wat anders. Ik kom bij mensen thuis, een bezoek die ze eigenlijk niet goed kennen. Ik kom de slaapkamer in en de kinderkamer in. Daar heb je wel wat vertrouwen voor nodig. Toch voelt het elke keer dat we elkaar al kennen. 

Ik ben gelukkig een easy going persoon en maak mij niet gauw druk om dingen. Dat zorgt ook voor, dat ik zulke leuke beelden kan maken. Kijk zelf maar ;)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.