Verassing voor mama

Deze toppers hebben contact opgenomen, alweer een tijdje geleden. Ze wilden paar foto's van de kinderen, aanhang en de kleindochtertje als verassing voor hun mama voor haar verjaardag. Leuk idee! Doen we!

Lees meer »
Week 49 2020
Week 37 2020

Lifestyle newbornshoot Maya

Maya... prachtige naam! Riep ik gelijk. En ook een hele mooie meisje. Dat haar, ongelooflijk zo veel en zo donker, daar kan je alleen maar verliefd op worden. Je ouders kwamen tijdens de verhuizing achter, dat je onderweg was. Zo bijzonder, welkom en zo geliefd ben je. Ik genoot, zoals altijd van deze Lifestyle newborn shoot. 

Lees meer »
Week 25 2020

Corona newbornshoot #2

De tweede corona newbornshoot volgde paar weken na de eerste. Deze lieve familie heeft een dochtertje gekregen. Helaas had ze geen goede start gehad en kampt de kleine met wat gezondheidsproblemen. Daarom was het ook extra lastig voor de ouders om geen newbornshoot te kunnen doen. Kleine meisje was al 7 weken oud, toen ik benaderd werd door de familie. Dit is eigenlijk niet een standaard newbornshoot waarbij de kleine tussen 2-4 weken oud is. 

Lees meer »
Week 16 2020

Corona newbornshoot #1

Het is ineens zo lastig om te mogen doen waar ik zoveel plezier uit haal. De mogelijkheden zijn beperkt, maar als je ergens een passie voor hebt, laat je niet stoppen!

Lees meer »