Home » Lifestyle newborn

Gefeliciteerd!!

Jullie kleine wonder is geboren. Wat een leuke en spannende tijd. Jullie adrenaline door het hele lichaam gieren, niet je ogen van de kleine hummeltje kunnen afhouden en helemaal op die roze of blauwe wolk zitten. Het is ook een hele vermoeiende tijd en daarom is het ook zo lekker om nergens naar toe te hoeven. Ik kom gezellig bij jullie langs om deze unieke en bijzondere tijd vast te leggen.

Werkwijze

Tijdens een Lifestyle newborn reportage kom ik naar jullie huis waar ik het hele plaatje op zo een puur en spontaan mogelijk manier vastleg. Jullie en broertjes/zusjes worden er ook bij betrokken, zodat jullie de mooiste herinneringen hebben aan deze bijzonder periode.

Voor de Lifestyle newborn reportage is het belangrijk om een lichte kamer te hebben bijvoorbeeld de hoofdslaapkamer met licht (wit) beddengoed. En als jullie ook een groot raam hebben is dat helemaal mooi meegenomen. 

Het is ook handig dat jullie kleintje voor de shoot wat gedronken heeft. Is het nodig om tijdens de shoot nog wat extra voeding te geven? Dat is geen probleem. Ik pas mij aan aan jullie tempo en vooral aan de behoeftes van jullie kleintje.  

Als jullie het leuk vinden, kan de outfit van de kleine ook gewisseld worden. We maken er gewoon een heel leuk en ontspannen dagdeel van. 

 

Afspraak maken

Wil je een lifestyle newbornshoot boeken bij mij? Dan vraag ik je om tijdens de zwangerschap al contact op te nemen met mij. Ik zal rondom de uitgerekende datum tijd reserveren. Nadat jouw wondertje is geboren neem je contact op en plannen we een definitieve afspraak in voor de newbornshoot. Het liefst tussen 2 en 6 weken na de geboorte.

 

Betaling en levering van de foto's

Één of twee dagen na de newbornshoot stuur ik je een factuur. Ondertussen ga ik snel aan de gang met selecteren en bewerken van de mooiste beelden. Dit duurt normaliter tussen 5 en 14 werkdagen.  De foto's zet ik in jullie persoonlijke online galerij, daar krijg je van mij een linkje voor via je email. Uit de galerij kiezen jullie ook de foto's die jullie in het album willen hebben. 

Nadat de factuur voldaan is kan je alle foto's in jullie galerij downloaden en genieten van de bijzondere momenten.

 

 


Investering

Lieve kusje van een grote broer
Zilver
€ 190
20 bewerkte foto's in hoge resolutie zonder logo
Newbornshoot aan huis
Online opgestelde galerij
Persoonlijk opgestelde mini album 10x15 staand of liggend
Kleine lieve voetjes van pasgeboren baby
Goud
€ 250
30 bewerkte foto's in hoge resolutie zonder logo
Newbornshoot aan huis
Online opgestelde galerij
Persoonlijk opgestelde album 15x20 staand of liggend