Ik ben Kristyna, jouw fotografe.

Een enthousiaste 31 jarige fotografe met een lichte verslaving aan chocola en Ice tea green. Een theeleut, maar een lekkere cappuccino of Caramel macchiato  sla ik zeker niet over. Gek op horrorfilms, maar te bang om alleen te kijken… Samen, met mijn grote liefde Kelvin en onze zoon Otis wonen wij in onze cozy appartementje in Schagen. We hebben een klein moestuintje, waar ik graag mijn vrije tijd doorbreng.

Fotografie was in mijn familie aanwezig sinds ik het mij kan herinneren . We hadden altijd een oude simpel fototoestel waar een rolletje film in moest en dat elke keer aangedraaid moest worden. Één keer per maand brachten we het volle rolletje naar een fotozaak om de foto's te ontwikkelen. 

Tijdens mijn reis naar Thailand is fotografie voor mij een serieuze zaak geworden . Daar heb ik een vriendschap gesloten met een 80 jarige dame die….je raad het al… een fotografe was. Haar verhalen en levenslust waren zo inspirerend. Ik begon door te krijgen, dat het nooit te laat is om achter je dromen aan te gaan en ze een werkelijkheid maken.

Door de jaren heen heb ik ontdekt wat bij mij past en waar ik mij verder in wil ontwikkelen. Ik hou enorm van de documentaire stijl van fotografie. Simpelweg, omdat het pure beelden oplevert met een verhaal. 

Naast newborn en gezinsfotografie maak ik met alle plezier bruiloft reportages. Dit gebeurd ook op een documentaire/journalistieke manier.

Voor trouwfotografie heb ik speciaal een andere website aangemaakt. Voor meer informatie kan je op onderstaande link klikken

https://www.weddingstoriesfotografie.nl

 

Kijk rond en laat mij weten wat ik voor je kan doen en hopelijk kunnen we binnenkort kennis maken met elkaar. 

Veel liefs,

Kristyna