Dag in het leven

Een dag in het leven reportage is een fotoshoot waarbij jullie dagelijkse activiteiten worden gefotografeerd. Gezamenlijk eten, tandenpoetsen, naar de speeltuin, boekje lezen; deze 'normale' dingen worden vastgelegd zodat er een pure herinnering ontstaat. Een dag in het leven reportage hoeft niet alleen met jullie als ouders, maar kan ook met oma en opa tijdens bijvoorbeeld een dagje uit gefotografeerd worden. De beelden die hieruit ontstaan kunnen levenslang gekoesterd worden.

 

Werkwijze

Ik kom naar jullie huis of naar een locatie waar we hebben afgesproken. Na even kennis te hebben gemaakt (ook belangrijk) ga ik mijn camera instellen. De bedoeling is, dat jullie mij zo veel mogelijk negeren. Voor kinderen is dat vaak lastig en er wordt van mij geacht om af en toe even mee te spelen :) Dat hoort er bij en vaak betekent het, dat kinderen zich op hun gemak voelen bij mij. 

Jullie zijn vrij in wat jullie gaan/willen doen. Ook al besluiten jullie lekker thuis te blijven om een filmpje te kijken is dat helemaal prima. Ik vind altijd momenten die vaak over de hoofd gezien worden in het dagelijkse leven. Van deze beelden ontstaat een complete verhaal "Jullie unieke verhaal". 

 

Betaling en levering van de foto's

Één of twee dagen na de fotoshoot stuur ik je een factuur. Ondertussen ga ik snel aan de gang met selecteren en bewerken van de mooiste beelden. Dit duurt normaliter tussen 5 en 14 werkdagen.  De foto's zet ik in jullie persoonlijke online galerij, daar krijg je van mij een linkje voor via je email. 

Nadat de factuur voldaan is kan je alle foto's in jullie galerij downloaden. 


Investering

Intieme moment tussen papa en dochter tijdens boekje lezen
Zilver
€ 360
De hele serie van digitale, geseleceteerde en nabewerkte foto's
1,5-2 uur durende fotoshoot
Fotoshoot aan huis of rond om
Online opgestelde galerij
Persoonlijk opgestelde mini album 10x10cm met 5 spreads
Reiskosten binnen 30km van Schagen