Verassing voor mama

Gepubliceerd op 29 augustus 2020 om 16:33

Deze toppers hebben contact opgenomen, alweer een tijdje geleden. Ze wilden paar foto's van de kinderen, aanhang en de kleindochtertje als verassing voor hun mama voor haar verjaardag. Leuk idee! Doen we!

Tijd en locatie afgestemd. Bergen aan zee. Het was een mooie, redelijk warme dag. Hadden wij kunnen voorspellen. 

We wilden ook foto's op het strand. Eenmaal aangekomen zijn we linea recta omgedraaid. Het strand was afgeladen! Het was onmogelijk om een plekje te vinden waar geen badgasten in het beeld zouden staan. Hele kinderwagen met een baby er in door bergen zand mee zeulen is ook niet echt handig. 

Gelukkig hadden we een plan B. De duinen en de bos. Om eerlijk te bekennen hou ik totaal niet van geposeerde foto's waarbij iedereen strak in mijn lens kijkt...vind ik eigenlijk verschrikkelijk 🙊

En daar mee ging ik eigenlijk ook een beetje de mist in. Ik bleef maar roepen "kijk naar elkaar, praat met je buurman/vrouw, wie is je favoriete broer/zus?" Dat heeft er voor gezorgd dat er wel leuke en spontane beelden zijn ontstaan, waarbij niemand in mijn lens kijkt....

We hebben echt een onwijs leuke dag gehad en ontzettend veel gelachen met ze alle. Eenmaal thuis ging ik gelijk selecteren en nabewerken. Ik was blij, er zitten echt leuke foto's er tussen. Na paar dagen was ik klaar en kon ik de foto's afleveren. Ze waren er heel blij mee en het zijn echt leuke foto's, maar er kijkt niemand de lens in.... shoot de bedoeling was om deze uit te printen en aan mama geven voor haar verjaardag, natuurlijk wil je dan ook foto's waarbij iedereen recht voor zich kijkt  🤦🏿 

Ik heb alle foto's nogmaals doorgelopen en nog 4 of 5 foto's er uitgehaald waarbij iedereen voor zich keek zonder dat ze gesloten ogen hadden. Bewerkt en doorgestuurd. Dat was beter en daar konden ze zeker uit kiezen. Maar wat voelde ik me stom. Het was een leermoment en ik zal in de toekomst zeker compromis doen tussen in de lens kijken en de spontane momenten :D 

Hier een kleine impressie hoeveel lol er was die dag ;)


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.